Χωρίς Νους και Σαλσίδο θα παίξει ο ΟΦΗ το Σάββατο στις 20:00, στο «Γεντί Κουλέ», για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.
Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα και για καθαρά προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός αποστολής.
Εκτός έμεινε και ο Ριέρα, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Η ενημέρωση του ΟΦΗ αναφέρει:
Με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το πρωί της Παρασκευής (25/4), η οποία περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής και στατικές φάσεις, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του αυριανού (26/4, 20:00) αγώνα με τον Αστέρα.
Ο Milan Rastavac επέλεξε να συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Χριστογεώργο, Naumov, Μαρινάκη, Bressan, Χατζηθεοδωρίδη, Gonzalez, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Silva, Lewis, Καραχάλιο, Neira, Ανδρούτσο, Αποστολάκη, Bakic, Φούντα, Shengelia, Jung, Θεοδοσουλάκη και Χνάρη.
Ο Riera αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού κατά τη διάρκεια της προπόνησης και έμεινε εκτός αποστολής.
Εκτός έμειναν επίσης οι Zanelatto (θεραπεία), Nuss, Salcedo, Alvarez, Σωτηρίου, Καλαφάτης, Κουτεντάκης, Λαγουδάκης, Φανουράκης.