Οι αλλαγές που επιδέχεται η γραμμή κρούσης…

Παρότι μόλις Τετάρτη, ο ΑΡΗΣ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για το σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι στον Βόλο και η κουβέντα αρχίζει να… πηγαίνει προς την ενδεκάδα.

Μία ενδεκάδα όπου ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να δημιουργεί σταθερές τις τελευταίες αγωνιστικές, έχοντας και την πολυτέλεια των επιλογών και της έλλειψης προβλημάτων για να το πράξει. Δίχως, όμως, αυτό να σημαίνει ότι δεν επιδέχεται αλλαγών.

Αλλαγές που ενδεχομένως να υπάρξουν αυτή τη φορά στη γραμμή κρούσης, η οποία προβλημάτισε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, τη στιγμή που οι αλλαγές βοήθησαν περισσότερο στο κομμάτι της ενέργειας ή να… την αισθανθεί περισσότερο η αντίπαλη άμυνα.

Περισσότερο η κουβέντα έχει να κάνει με τα εξτρέμ, κυρίως μέσα από την παρουσία των Δώνη και Γκαρέ. Ο πρώτος έστειλε θετικά μηνύματα ως αλλαγή για δεύτερο σερί ματς, ενώ ο Αργεντινός μόνο ως παρουσία βάζει εξτρά πίεση πάνω στον Κάρλες Πέρεθ και το παρατεταμένο ντεφορμάρισμά του.

Ο Γκαρέ προφανώς και θέλει χρόνο για να φτάσει στα επίπεδα ετοιμότητας που απαιτούνται. Αν όχι όμως κόντρα στον Βόλο, αργά ή γρήγορα θα… χτυπήσει την πόρτα της ενδεκάδας και θαν διεκδικήσει τη θέση του Πέρεθ ο οποίος τρεις μήνες μετά την επιστροφή του δεν έχει προσφέρει το παραμικρό στη στατιστική του ΑΡΗ.

Ερωτηματικό αποτελεί, για την ώρα, και η παρουσία του Γένσεν στο «10», ενώ η κατάσταση του Κουαμέ θα κρίνει την παρουσία του Μορόν στην κορυφή της επίθεσης για το επερχόμενο ματς.

Από σήμερα ο Χιμένεθ θα αρχίσει σταδιακά να φανερώνει τις σκέψεις του, αν σκοπεύει να προχωρήσεις σε αλλαγές πέραν της δεδομένης στα πλάγια μπακ -τιμωρημένος ο Τεχέρο- και αν ναι πόσες θα είναι αυτές.

 

Eurovision: Η ώρα του πρώτου ημιτελικού
Προηγούμενο άρθρο Eurovision: Η ώρα του πρώτου ημιτελικού
Επόμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV…. στο Κλουζ για την πρόκριση
Novibet AllAboutARIS TV…. στο Κλουζ για την πρόκριση