Οι δοκιμές στο “Βικελίδης” και ο αστερίσκος

Στη φάση της κορύφωσής της μπαίνει η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο, με τη σημερινή πρωινή προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Η ομάδα “μετακομίζει” στο γήπεδό της για τις τελικές δοκιμές του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βέβαια δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά.

Η “συνταγή” των νικών είναι γνωστή εδώ και κάποιες αγωνιστικές, έχοντας φέρει τον ΑΡΗ μία ανάσα από τη μαθηματική κατάκτηση της 5ης θέσης. Μία ενδεκάδα που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή και την ίδια στιγμή δεν έχει τα… ερεθίσματα από τον πάγκο για να αλλάξει πολλά.

Ο μοναδικός αστερίσκος βρίσκεται στην άμυνα και πιο συγκεκριμένα στο δεξί άκρο, ακούγοντας στο όνομα του Ούγκο Μάγιο.

Ο Ισπανός προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και σήμερα θα φανεί εάν ο Ουζουνίδης τον έχει στα βασικά πλάνα ή θα αποφασίσει να μην πάρει το ρίσκο με την παρουσία του στο αρχικό σχήμα, χρησιμοποιώντας τον Μάρτιν Μοντόγια.

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση του Μάγιο θα ξεκαθαρίσει έως αύριο (25/04) που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα.

O ορισμός-πρόκληση και ο… υποψιασμένος ΑΡΗΣ
Προηγούμενο άρθρο O ορισμός-πρόκληση και ο… υποψιασμένος ΑΡΗΣ
Επόμενο άρθρο Ταρακουνήθηκε και το βράδυ η Κωνσταντινούπολη (vid)
Ταρακουνήθηκε και το βράδυ η Κωνσταντινούπολη (vid)