Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει Έλληνες, αυτό είναι δεδομένο.
Ο έμπειρος τεχνικός έχει κάνει μία μεγάλη προεργασία όλο αυτό το διάστημα, αναμένοντας και αυτός το Κύπελλο ώστε μαζί με τον Θεόδωρο Καρυπίδη να προχωρήσουν στις τελικές επιλογές που θα είναι στοχευμένες και όχι μαζικές.
Παράλληλα όμως με αυτούς που θα έρθουν, υπάρχουν και εκείνοι… που θα ανέβουν. Δηλαδή οι ποδοσφαιριστές που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο με τον Κώστα Χαρούπα.
Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός υπέγραψε προσφάτως το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης πήρε το “βάπτισμα του πυρός”.
Παράλληλα με τα… top ζητήματα που περιλαμβάνει η ατζέντα της επόμενης μέρας, υπάρχει και το μέτωπο των προβιβασμών που αναμένεται να γίνουν στην πρώτη ομάδα με φόντο την προετοιμασία.
Ο Ουζουνίδης έχει ολοκληρωμένη εικόνα για το υλικό των τμημάτων υποδομής, παρακολουθώντας ματς των “μικρών” μέχρι και το φινάλε της σεζόν. Ηδη έχει ξεχωρίσει κάποια παιδιά και δεν αποκλείεται 3-4 παίκτες ακόμα να κάνουν το βήμα προς την πρώτη ομάδα. Μία κατάσταση που έτσι κι αλλιώς είναι αναγκαία λόγω Ευρώπης αλλά και των ανακατατάξεων που σκοπεύει να περάσει η ΕΠΟ σε Κύπελλο και πρωτάθλημα.