Οι Πορτογάλοι θεωρούν σίγουρη τη μεταγραφή Βαγιαννίδη στη Σπόρτινγκ (vid)

Δεδομένη και θέμα λίγων ημερών, ίσως και ωρών, θεωρούν στην Πορτογαλία τη μεταγραφή του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η Record στο πρωτοσέλιδο της Κυριακής αναφέρει πως «… ο Βαγιαννίδης έρχεται στις αρχές της εβδομάδας», ενώ η A Bola επισημαίνει με τη σειρά της ότι «… ο Βαγιαννίδης έρχεται μετά την έκτιση της τιμωρίας του».

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ήδη αντιπροσωπεία της διοίκησης της Σπόρτινγκ-αφού ολοκλήρωσε την πώληση του Βίκτορ Γκιόκερες στην Άρσεναλ για περίπου 75 εκατ. ευρώ-είναι στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις.

Τα «λιοντάρια» προσφέρουν 13 εκατ. ευρώ συν άλλα δύο υπό τη μορφή μπόνους, προσφορά που-όπως λένε τα πορτογαλικά ΜΜΕ-καλύπτει τον ποδοσφαιριστή, ενώ προσθέτουν πως το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες στο ποσοστό μεταπώλησης που θα διατηρεί ο Παναθηναϊκός.

FIFPro κατά FIFA και Ινφαντίνο: «Όχι σε… αυτοκράτορες» (vid)
Προηγούμενο άρθρο FIFPro κατά FIFA και Ινφαντίνο: «Όχι σε… αυτοκράτορες» (vid)
Επόμενο άρθρο Τσάκωσαν 49χρονο στο αεροδρόμιο Μακεδονία: Εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα από την Κροατία
Τσάκωσαν 49χρονο στο αεροδρόμιο Μακεδονία: Εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα από την Κροατία