Ένα 24ωρο και κάτι παραπάνω χωρίζει τον ΑΡΗ από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας.
Από χθες έχει ξεκινήσει ο κύκλος των ιατρικών/εργομετρικών εξετάσεων για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν χωριστεί σε δύο γκρουπ.
Το αργότερο μέχρι σήμερα θα ολοκληρωθούν οι αφίξεις των παικτών στη Θεσσαλονίκη, με φόντο την πρώτη προπόνηση της σεζόν η οποία θα διεξαχθεί αύριο (07/07) το απόγευμα στο Ρύσιο.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται ήδη τα τελευταία 24ωρα στη Θεσσαλονίκη και ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες μαζί με τους συνεργάτες του, αναμένοντας παράλληλα τα νεότερα από το μέτωπο της ενίσχυσης του ρόστερ.
Θυμίζουμε ότι η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (08/08) για την Πτολεμαΐδα και το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, παραμένοντας στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας για μία εβδομάδα. Στις 21 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση για τη Μπρέσια της Ιταλίας, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 31 Ιουλίου.