Η πρώτη μεγάλη έκπληξη στο Μουντιάλ σημειώθηκε χθες στον αγώνα της Ισπανίας με το Πράσινο Ακρωτήριο. Η αφρικανική ομάδα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακά της, τον Βοζίνια, «κράτησε» το μηδέν στην άμυνα και πήρε σπουδαία «λευκή ισοπαλία», απέναντι σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.
Ο 40χρονος γκολκίπερ έβγαλε τη σεζόν στην Πορτογαλία, με τη φανέλα της Τσάβες, ενώ στο παρελθόν πέρασε μια πενταετία στην Κύπρο, φορώντας τη φανέλα της ΑΕ Λεμεσού. Εκεί ήταν από το 2017 μέχρι το 2022 και μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, τέθηκε αντιμέτωπος του ΑΡΗ.
Ήταν για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη, στις 25 Ιουλίου 2019, με το ματς να λήγει 0-0, με τον Βοζίνια να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του. Την 1η Αυγούστου, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην Κύπρο. Κι εκεί ο ΑΡΗΣ έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν χθες οι Ισπανοί. Επικράτησε με 1-0, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ντιγκινί (το έκανε ο Βοζίνια στον Ιντέγε) και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, όπου αντιμετώπισε την Μόλντε.