Πανιώνιος: Καμπάνα από FIFA για Αραμπούλι (vid)

Ένα χρέος από τα παλιά έρχεται να… απειλήσει τον Πανιώνιο.

Η FIFA δικαίωσε την προσφυγή του Μπατσάνα Αραμπούλι για τα δεδουλευμένα του από τη σεζόν 2019-2020 που αγωνίστηκε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο 31χρονος Γεωργιανός επιθετικός διεκδίκησε τα χρήματά του και η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναγνώρισε τη διαδοχή και ζητά από την τωρινή ΠΑΕ να καταβάλει στον παίκτη 30.000 ευρώ για τις παλιές οφειλές και 5.000 ευρώ σε πέναλτι.

 

Η απόφαση της FIFA ελήφθη στις 23 Σεπτεμβρίου και ο Πανιώνιος έχει 45 ημέρες να τακτοποιήσει την οφειλή, αλλιώς θα του επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για τρεις περιόδους.

Η διοίκηση του Κώστα Ρούπτσιου αναμένεται να τακτοποιήσει το χρέος που προέκυψε από το παρελθόν, για να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα στις μεταγραφές στη συνέχεια.

Σοβαρό τροχαίο στην Πιερία – Τρεις τραυματίες, ο ένας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Προηγούμενο άρθρο Σοβαρό τροχαίο στην Πιερία – Τρεις τραυματίες, ο ένας οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ
Επόμενο άρθρο Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε το ChatGPT για να «κλείσει» μεταγραφή (vid)
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρησιμοποίησε το ChatGPT για να «κλείσει» μεταγραφή (vid)