Περιμένει πρόταση ο Σίστο, περιμένει και ο ΑΡΗΣ

Η μεταγραφή του Πιόνε Σίστο δημιούργησε πολλές προσδοκίες μιας και μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή μα.. .βαρύ βιογραφικό. Και μπορεί η θητεία του στην Τουρκία να μην ήταν πετυχημένη, ωστόσο η παρουσία του στη La Liga με την Θέλτα, έδινε ελπίδες για κάτι καλό στη Θεσσαλονίκη.

Όλα αυτά στα λόγια όμως, διότι στις πράξεις, ο 29χρονος Δανός ουδέποτε δικαίωσε τις όποιες προσδοκίες υπήρχαν από αυτόν. Και με δεδομένο ότι έχει ένα από τα πιο ψηλά συμβόλαια στην ομάδα, ο ΑΡΗΣ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο αποχώρησής του. Κάτι που πάντως δεν θα είναι εύκολο, λόγω υψηλών απολαβών.

Πρόσφατα, ο ίδιος σε δηλώσεις του στην πατρίδα του είχε αποκαλύψει ότι τον Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες. Στη Δανία επαναφέρουν το ενδεχόμενο να προκύψει κίνηση συλλόγου για να τον αποκτήσει, κάτι που αν συμβεί θα διευκολύνει πάρα πολύ την κατάσταση. Το ιδανικό για τον ΑΡΗ θα ήταν να αποδεσμευθεί από το συμβόλαιο του Σίστο. Ακόμη κι αν χρειαστεί να καλύψει ένα μέρος αυτού για να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

NBA: Στην κορυφή του Top 5 η… μαγεία «Τζόκερ» (vid)
Προηγούμενο άρθρο NBA: Στην κορυφή του Top 5 η… μαγεία «Τζόκερ» (vid)
Επόμενο άρθρο Super League: Αλλαγές ώρας σε παιχνίδια των PlayOuts (vids)
Super League: Αλλαγές ώρας σε παιχνίδια των PlayOuts (vids)