Προκριματικά Μουντιάλ: Τελευταία ευκαιρία για Σερβία, κλειδώνουν Γαλλία-Πορτογαλία

Ξεκαθαρίζει στους περισσότερους ομίλους το τοπίο στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Σερβία στο ντεμπούτο του Βέλικο Παούνοβιτς παίζει το τελευταίο της χαρτί στο απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι με την Αγγλία, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα τελικά των ΗΠΑ.

Οι Σέρβοι αναζητούν θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνουν ζωντανοί, αφού την τελευταία αγωνιστική η Αλβανία υποδέχεται την Αγγλία και ενδεχομένως η διαφορά τερμάτων να κρίνει την πρόκριση. Τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος τους πάντως.

Την ίδια ώρα, η Γαλλία έχει την ευκαιρία με νίκη επί της Ουκρανίας να κλειδώσει την πρόκριση, ενώ το ίδιο θα κάνει και η Πορτογαλία εφόσον επικρατήσει εκτός έδρας της Ιρλανδίας.

Το πρόγραμμα της ημέρας: 19:00 Αζερμπαϊτζάν-Ισλανδία 19:00 Αρμενία-Ουγγαρία 19:00 Νορβηγία-Εσθονία 21:45 Αγγλία-Σερβία 21:45 Ανδόρα-Αλβανία 21:45 Γαλλία-Ουκρανία 21:45 Ιρλανδία-Πορτογαλία 21:45 Μολδαβία-Ιταλία

Novibet AllAboutARIS TV: Το πρόγραμμα της Πέμπτης (13/11)
Προηγούμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV: Το πρόγραμμα της Πέμπτης (13/11)
Επόμενο άρθρο Οι Έλληνες είναι οι χειρότερα αμοιβόμενοι της Ευρώπης!
Οι Έλληνες είναι οι χειρότερα αμοιβόμενοι της Ευρώπης!