Πριν από περίπου δυο εβδομάδες ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, άσκησε δίωξη εις βάρος του αρχηγού του Πανιωνίου, Τάσου Αυλωνίτη, με την κατηγορία πως «προέβη σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις σε συνέντευξη σε εκπομπή στο YouTube». Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ μετά την εκδίκαση ήταν να τιμωρήσει τον έμπειρο στόπερ με πρόστιμο.
Υπενθυμίζεται πως ο κεντρικός αμυντικός του Πανιωνίου μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή χαρακτήρισε τη Super League 2 ως «την πιο βρώμικη Λίγκα στην Ευρώπη».
«Επιβάλλει στον εγκαλούμενο Τάσο Αυλωνίτη (ΠΑΕ Πανιώνιος) χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση (άρθρα 1, 2, 3, 4, 20 παρ. 1, 2α΄ και 26 περ. Α του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)», αναφέρει χαρακτηριστικά η σχετική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.