Πρώτη φορά κέρδη… με αντίκρισμα

Η διακοπή του πρωταθλήματος έρχεται επιτέλους σε μια στιγμή που ο ΑΡΗΣ… εισήλθε σε αυτήν ,ε πολύ καλύτερη ψυχολογία, ύστερα από αρκετές δύσκολες εβδομάδες.

Η επικράτηση απέναντι στον Βόλο βοήθησε τους «κιτρινόμαυρους» να… χαμογελάσουν. Μοιάζει τόσο απλό, αλλά ήταν τόσο σημαντικό για μία ομάδα που είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο ΑΡΗΣ έχει πλέον ξανά ελπίδες για την κατάκτηση της 5ης θέσης, η οποία αποτελεί στόχο είτε δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο είτε όχι. Κάτι το οποίο θα ξεκαθαρίσει το επόμενο Σάββατο.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ο Μιχάλης Γρηγορίου προσπαθεί να αξιοποιήσει στο έπακρο τα θετικά στοιχεία που προέκυψαν από την αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου. Οφέλη που για τον Έλληνα προπονητή δεν περιορίζονται μόνο στους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ο τεχνικός του ΑΡΗ είδε την ομάδα του να παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο. Οι πολλές τελικές προσπάθειες και τα τρία γκολ — κάτι που συνέβη για πρώτη φορά φέτος — αποτελούν ξεκάθαρη ένδειξη βελτίωσης της επιθετικής λειτουργίας. Η ομάδα έδειξε μετά από καιρό αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, ενώ για τον Γρηγορίου ιδιαίτερη σημασία έχει και η εμφανής άνοδος στη φυσική κατάσταση.

Στα πρώτα 25 λεπτά και των δύο ημιχρόνων απέναντι στον Βόλο, ο ΑΡΗΣ παρουσίασε υψηλό ρυθμό, έντονη πίεση και ενέργεια, στοιχεία που ο προπονητής θέλει να βλέπει σταθερά.

Πέρα από τη συνολική βελτίωση της ομάδας, υπάρχει ικανοποίηση και για την ανοδική πορεία ορισμένων παικτών. Οι Καντεβέρε και Πέρεθ αποτελούν τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα, καθώς μέχρι πριν από περίπου δύο μήνες θεωρούνταν από πολλούς σχεδόν εκτός πλάνων.

Παράλληλα, ο Γρηγορίου βλέπει με ικανοποίηση και τη σταθερότητα που αρχίζει να αποκτά ο Χόνγκλα, ο οποίος δείχνει πλέον την εικόνα που περίμεναν οι άνθρωποι του Άρη όταν αποφάσισαν να τον φέρουν στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα!
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητο τα ξημερώματα!
Επόμενο άρθρο Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα αίτηση
Κοινωνικός Τουρισμός: Τα ΑΦΜ που κάνουν σήμερα αίτηση