Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Ομάρ Ρίτσαρντς

Την στιγμή που ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή του Γκαρθία οι κιτρινόμαυροι ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν ακόμη μια μεταγραφή, αυτή του Ομάρ Ρίτσαρντς. Πρόκειται για αριστερό μπακ της Νότιγχαμ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές ώστε ο παίκτης να επιστρέψει στην Ελλάδα, μετά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό την σεζόν 2023/24. Ο Ρίτσαρντς αναμένεται να αποκτηθεί με μεταγραφή, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά τα ποσά, με τον παίκτη να έχει παίξει την περασμένη σεζόν στη Ρίο Άβε, με 34 συμμετοχές.

Η διαδρομή του

Τον Ιούλιο του 2016 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ως ποδοσφαιριστής της Ρέντινγκ, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεμπούτο την αγωνιστική περίοδο 2017-2018, με προπονητή τον Γιαπ Σταμ. Πραγματοποίησε 104 συμμετοχές με τη Ρέντινγκ (τις 92 στην Championship) και τον Μάιο του 2021 υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας στη Μπάγερν Μονάχου.

Τη σεζόν 2021-2022 με τους Βαυαρούς αγωνίστηκε 12 φορές στη Bundesliga, τέσσερις στο Champions League και μία στο Κύπελλο Γερμανίας. Τον Ιούλιο του 2022 επέστρεψε στην Αγγλία, καθώς τον αγόρασε η Νότιγχαμ Φόρεστ. Την σεζόν 2023/24 μετακόμισε στον Ολυμπιακό και πέρυσι έπαιξε στη Ρίο Άβε. Τον Οκτώβριο του 2019 έκανε ντεμπούτο με την εθνική Αγγλίας U21.

Ντεμπούτο για Ρόουζ στη Ρουμανία
Προηγούμενο άρθρο Ντεμπούτο για Ρόουζ στη Ρουμανία