Σωκράτης Διούδης, Γιώργος Αθανασιάδης… και ίσως όχι μόνο για τη θέση του τερματοφύλακα στον ΑΡΗ.
Μία ανάρτηση του Βέλγου δημοσιογράφου Σάσα, Ταβολιέρι, φέρνει στο προσκήνιο για τους “κιτρινόμαυρους” και την περίπτωση του Tόμας Καμίνσκι για τον “άσο”.
Ο Βέλγος τερματοφύλακας έχει στα χέρια του πρόταση από την Άντερλεχτ. Οπως αναφέρει όμως η σχετική ανάρτηση στο “Χ”, ο ΑΡΗΣ έχει καταθέσει και αυτός πρόταση στον κίπερ της Λούτον, σημειώνοντας ότι φαίνεται να προτιμάει τον επαναπατρισμό του.
🟣 Infos #RSCA : 🇧🇪 Beside RSC Anderlecht, Thomas Kaminski has also a concrete offer from Aris Saloniki. Kaminski give his preference to Mauve side who’s expected to meet his personal terms. Belgian goalkeeper keen to come back in #JPL… Talks ongoing. ⏳ Wait&See… #mercato pic.twitter.com/kbpIcIMsqx
— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) June 11, 2025
Ο 32χρονος Καμίνσκι αγωνίζεται στην Αγγλία από το 2020, όταν αποκτήθηκε από την Μπλάκμπερν. Τα τελευταία δύο χρόνια ανήκει στη Λούτον που έβγαλε από τα ταμεία της 2,9 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει.

Ο ΑΡΗΣ έχει βάλει καιρό τώρα στο “κάδρο” τους Διούδη Αθανασιάδη για το τέρμα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι όντως έχει στα υπόψιν του το τελευταίο διάστημα και τον Καμίνσκι ως μία διαφορετική επιλογή από αυτές στις οποίες έχει επικεντρωθεί από καιρό τώρα. Μία λύση που έριξε στο τραπέζι ο Ρούμπεν Ρέγες και θα φανεί το επόμενο διάστημα εάν ο ΑΡΗΣ θα μείνει… πιστός στις ελληνικές επιλογές ή αν θα πάρει άλλο “μονοπάτι”.