Σαμόρα: Επαφές με Πορτογαλία και Μεξικό για δανεισμό

Ο Άλβαρο Σαμόρα, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και η περίπτωσή του επανέρχεται στο προσκήνιο. Από τη στιγμή που είναι εκτός αγωνιστικών πλάνων και δεν υπολογίζεται για τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες του Μεξικού και της Πορτογαλίας. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και το πιθανότερο σενάριο – εφόσον προχωρήσει η μετακίνηση – είναι να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Κοσταρικανός εξτρέμ, που ήρθε στον ΑΡΗ πριν από δύο χρόνια, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα και οι Κιτρινόμαυροι εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον παραχωρήσουν προσωρινά, ώστε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να εξελιχθεί.

Ο ίδιος ο παίκτης εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησης, ειδικά αν πρόκειται για πρωταθλήματα που μπορούν να του προσφέρουν μεγαλύτερη προβολή και ρυθμό. Οι επόμενες μέρες αναμένονται καθοριστικές για την έκβαση της υπόθεσης.

Βρούτσης: «Η λύση για τον ΑΣ ΑΡΗΣ και το χρονοδιάγραμμα για το Αλεξάνδρειο»
Προηγούμενο άρθρο Βρούτσης: «Η λύση για τον ΑΣ ΑΡΗΣ και το χρονοδιάγραμμα για το Αλεξάνδρειο»
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες κρύφτηκαν σε ντουλάπα για να αποφύγουν τη σύλληψη
Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτες κρύφτηκαν σε ντουλάπα για να αποφύγουν τη σύλληψη