Στην Αθήνα στρέφεται το ενδιαφέρον για το ελληνικό ποδόσφαιρο, λόγω της συνάντησης των “μεγάλων” υπό την αιγίδα της Uefa.
Οπως αναφέρει και η χθεσινή ενημέρωση της ΕΠΟ, “οι πτυχές που θα θιγούν στη συνάντηση είναι οι σοβαρές προοπτικές που δημιουργεί ο νέος τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, η νέα ευρωπαϊκή σεζόν, καθώς και η ανάγκη θεσμικής συνεργασίας για την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση της θετικής συγκυρίας για το ελληνικό ποδόσφαιρο σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο”.
Ο ΑΡΗΣ θα εκπροσωπηθεί από τον Θεόδωρο Καρυπίδη, σε μία συνάντηση που θα αναλυθούν όλα τα δεδομένα γύρω από το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τη συμμετοχή των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο ισχυρός άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα έχει την ευκαιρία θα θέσει επί τάπητος τις θέσεις της ομάδας, όπως για παράδειγμα τις ενστάσεις της με το φορμάτ που υπάρχει από πέρυσι.