Στα πλάνα της Κόμο ο Λίαμ Ντέλαπ

Ένα ακόμα ποδοσφαιριστή, που δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τσάβι Αλόνσο, έχει βάλει στο στόχαστρό της η Κόμο, μετά την απόκτηση του Τσαλόμπα. Ο λόγος για τον Λίαμ Ντέλαπ, ο οποίος φαίνεται να… αρέσει στο Σεσκ Φάμπρεγκας που βλέπει στο πρόσωπό του τον ιδανικό για τη γραμμή κρούσης του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο σύλλογος της Λομβαρδίας έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Ντελάπ για την επιθετική γραμμή της Kόμο, στον οποίο μάλιστα έχει κάνει και μια πρώτη «κρούση».

Στην περσινή σεζόν ανήκοντας στο ρόστερ της Τσέλσι, ο Ντέλαπ, που κόστισε στους «μπλε» 35 εκατομμύρια ευρώ, κατέγραψε συνολικά 47 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΕΟΦ: Ανακαλούνται 39 παρτίδες φαρμάκων για επιληψία και υπέρταση
Προηγούμενο άρθρο ΕΟΦ: Ανακαλούνται 39 παρτίδες φαρμάκων για επιληψία και υπέρταση
Επόμενο άρθρο Σοκ στη Γαλλία από τις 474 συλλήψεις για τις καταστροφικές φωτιές
Σοκ στη Γαλλία από τις 474 συλλήψεις για τις καταστροφικές φωτιές