Super League 2: Ο Αλμωπός νίκησε τον Ηρακλή στην Αριδαία (vid)

Ο Ηρακλής ξεκίνησε με το “αριστερό” στον δεύτερο γύρο της Super League 2, καθώς ηττήθηκε από τον Αλμωπό στην Αριδαία με 2-0. Τα γκολ για την ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη πέτυχαν ο Πέττας με ένα ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή στο 28ο λεπτό, με τον Σουλιώτη με ένα ωραίο ψαλιδάκι στο 88ο λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Με αυτό το τρίποντο ο Αλμωπός έκανε άλμα για την παραμονή στην κατηγορία, καθώς έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ ο “Γηραιός” έχει 23 με έναν αγώνα λιγότερο, καθώς εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για το ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας.

Αλμωπός Αριδαίας: Ντόκιτς, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Παρασκευάς (90′ Καρυπίδης), Μανωλάκης, Κέρθι, Έππας (76′ Ρίβας), Κυριακίδης (76′ λ.τ Μακρυδάκης), Παπαδόπουλος, Πατρινός (66′ Ταχματζίδης), Πέττας (66′ Ασλαμπάλογλου).

Ηρακλής: Βελλίδης, Πανάγου (81′ Αλβάρες), Βιτλής, Κωστούλας, Χρουσιέλ, Σίλβα (72′ Κόκκορης), Πατράλης, Τομάς (81′ Μιστόφσκι), Γιουμπιτάνα, Άλεξιτς, Τότσκα (46′ Κούστα).

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού

 

Αμαλιάδα: 17χρονη κατήγγειλε γονείς και αδελφό για κακοποίηση
Προηγούμενο άρθρο Αμαλιάδα: 17χρονη κατήγγειλε γονείς και αδελφό για κακοποίηση
Επόμενο άρθρο Η UEFA σκέφτεται να αποκλείσει τη Λευκορωσία από τις διοργανώσεις της
Η UEFA σκέφτεται να αποκλείσει τη Λευκορωσία από τις διοργανώσεις της

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News