Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση ανέμου και βροχής ανά διαστήματα, ο Ηρακλής επικράτησε με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ με τον Μπερτόγλιο στο 34′ και δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματά του με τον Θοδωρή Τσιριγώτη.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο Κούστα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη και το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γκαλεάνο ήταν να μειώσει στο 51′ με τον Χάινριχ.
Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη (Παύλος Δερμιτζάκης): Μαρκετζιάνι, Καλουτσικίδης, Αναστασίου, Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (23′ Πατράλης), Τσιντώνης (72′ λ.τ. Μωυσίδης), Μπερτόλιο (64′ Ντουκουρέ), Κούστα, Μιράντα (64′ Κιβρακίδης), Τσιριγώτης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Αριέλ Γκαλεάνο): Αθανασίου, Σόρια, Πάνος, Ρίντερ, Σομποτσίνσκι (69′ Μπεγκάλα), Νικολιάς (46′ Μίνα), Αζίζ (69′ Μπακαδήμας), Χάινριχ (80′ Καλέμι), Λώλης (80′ Κύρκος), Σέποβιτς, Μάντζης.