Super League 2: Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των Τεμπών

Την Παρασκευή (28/2) είναι η «μαύρη» επέτειος των δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, όπου έχασαν τη ζωή τους 57 συμπολίτες μας.

Η Super League 2 πήρε την απόφαση να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη τους σε όλα τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των playoffs και playouts.

Η ανακοίνωση της Super League 2: «Σας ενημερώνουμε ότι πριν την έναρξη των αγώνων της 2ης αγωνιστικής Play Off & Play Out του πρωταθλήματος Super League 2 2024-25 , θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού ατυχήματος των Τεμπών. Οι ποδοσφαιριστές θα φέρουν μαύρο περιβραχιόνιο σε ένδειξη πένθους».

Έγραψε ιστορία ο Ντόντσιτς: Triple-double απέναντι και στις 30 ομάδες του ΝΒΑ! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Έγραψε ιστορία ο Ντόντσιτς: Triple-double απέναντι και στις 30 ομάδες του ΝΒΑ! (vid)
Επόμενο άρθρο Βαριά καμπάνα στον προπονητή της Λίβερπουλ (vid)
Βαριά καμπάνα στον προπονητή της Λίβερπουλ (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News