«Συνάντηση του Μιχάι με την Σαμσουνσπόρ» (pic)

Ο Τούρκος δημοσιογράφος Ερτάν Σουζγκούν έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο X ασχολούμενος με το μέλλον του Ενέα Μιχάι. Ο 26χρονος Αλβανός κεντρικός αμυντικός της Φαμαλικάο μένει ελεύθερος από την ομάδα του το προσεχές καλοκαίρι μετά από τρία χρόνια και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Στα πλαίσια της αναζήτησης αυτής, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Σαμσουνσπόρ, η οποία έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν στην επάνοδό της στην μεγάλη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου, εξασφαλίζοντας ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Η πρώτη αυτή επαφή μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται να κύλησε καλά, όμως δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό, αφού υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για κείνον.

Τις προάλλες υπήρξε δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο ΑΡΗΣ είναι μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

NBA: Στην κορυφαία πεντάδα για 7η σερί σεζόν ο Αντετοκούνμπο (vid)
Προηγούμενο άρθρο NBA: Στην κορυφαία πεντάδα για 7η σερί σεζόν ο Αντετοκούνμπο (vid)
Επόμενο άρθρο Eurovision 2025: Αναλυτικά οι ψήφοι για την Κλαυδία – Ποιες χώρες έδωσαν… μηδέν (vid)
Eurovision 2025: Αναλυτικά οι ψήφοι για την Κλαυδία – Ποιες χώρες έδωσαν… μηδέν (vid)