H εβδομάδα ξεκίνησε με ματς και την ταραχή που δημιούργησε ο Βασίλης Σαράκης στο εσωτερικό του ΑΡΗ, κλείνει όμως με ηρεμία και αισιοδοξία.
Ο φάκελος του νέου σκανδάλου που πήγε να στηθεί εις βάρος της ομάδας δεν έκλεισε οριστικά. Ισως όμως να είναι ζήτημα ενός ή δύο 24ώρων, κυρίως χάρη στις κινήσεις ολόκληρου του οργανισμού.
Ο ΑΡΗΣ ήταν προετοιμασμένος, όπως αποτυπώνεται στους χειρισμούς του τις προηγούμενες μέρες και το ξεμπρόστιασμα της ερασιτεχνικής -όπως αποδείχθηκε- προσπάθειας μίας συγκεκριμένης κατεύθυνσης για να του στερήσει την ευρωπαϊκή του έξοδο.
Το κλαμπ χρειάστηκε μόλις λίγα 24ωρα για να ξεμπροστιάσει τον κ. Σαράκη και όσους κρύβονται από πίσω του, κερδίζοντας την κοινή γνώμη αλλά και την Uefa που είναι ήδη ενήμερη και αναμένεται άμεσα η αντίδρασή της.
Με την υπόθεση να βαίνει προς το πρόωρο τέλος της, ο ΑΡΗΣ ετοιμάζεται να βγει δικαιωμένος αλλά κυρίως κερδισμένος, βγάζοντας σωστές αντιδράσεις αλλά και δυναμική για δεύτερη φορά μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, μετά τη… γίδα που πήγαν να του φορτώσουν με την υπόθεση Λάσκοφ.