Ο Γιάννης Γιαννιώτας δάκρυσε στιγμές μετά το γκολ του στο Παγκρήτιο. Μία αντίδραση που αρκετοί συνέδεσαν με το προφανές. Οτι δηλαδή πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ φέτος.
Ο ίδιος βέβαια διευκρίνισε ότι πίσω από αυτή την αντίδραση υπήρχε κάτι άλλο, μία υπόσχεση που είχε δώσει σε ένα δικό του πρόσωπο. Και αυτό το πρόσωπο ήταν ο παππούς του.
Οταν ακόμα ο Γιαννιώτας μιλούσε για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΡΗ, ο παππούς του ήταν στη ζωή και περίμενε πως και πως να δει τον εγγονό του ξανά στα κιτρινόμαυρα. Και τότε ήταν που ο Γιαννιώτας του υποσχέθηκε ότι το πρώτο του γκολ, θα ήταν αφιερωμένο σε αυτόν.
Εν τέλει ο παππούς του δεν πρόλαβε να τον δει ξανά στα κιτρινόμαυρα, αλλά ο Γιαννιώτας… κουβαλούσε όλους αυτούς τους μήνες την υπόσχεση που έδωσε. Έστω και τώρα, την εκπλήρωσε και ξέσπασε σε κλάματα για τον παππού του που τον καμάρωνε από κάπου εκεί ψηλά.
Για να δείτε το βίντεο απενεργοποιήστε το adblock