Τα έκανε… θάλασσα η φλύαρη Τσέλσι

H Νότιγχαμ, στην πρεμιέρα της Premier League, ήταν η νικήτρια απέναντι στην Μπρέντφορντ με 3-1. Την ίδια ώρα το πλούσιο επιθετικό ταλέντο της Τσέλσι δεν έφτασε για να διασπάσει την καλά στημένη άμυνα της Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να ξεκολλήσουν από το 0-0.

Δεν θα μπορούσε να ζητήσει καλύτερο ξεκίνημα στην αναμέτρηση ο Νούνο από τους ποδοσφαιριστές του, με τον Γουντ να εκτελεί με ένα εκπληκτικό σουτ τον αντίπαλο τερματοφύλακα γράφοντας το 1-0 από το 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Νότιγχαμ δεν καθησυχάστηκε και συνέχιζε να πιέζει με σκοπό να βρει δεύτερο τέρμα. Στο 42ο λεπτό τα κατάφερε με τον Γκιμπς-Γουάιτ να βγάζει μία γλυκιά σέντρα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, με τον Εντόι να πετάγεται και με κεφαλιά έγραψε το 2-0, πετυχαίνοντας γκολ στο ντεμπούτο του με την καινούργια του ομάδα.

Πριν ακόμη αντιληφθεί η Μπρέντφορντ τι έχει συμβεί ο Γουντ χτύπησε ξανά. Με κάθετη μπαλιά ο Άντερσον έβγαλε τον 33χρονο φορ στον κενό χώρο και αυτός αφού πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με ένα απλό πλασέ έγραψε το 3-0 στο 45+2′. Το μόνο που κατάφεραν οι «μέλισσες» σε όλο το ματς, ήταν απλώς να μειώσουν σε 3-1 με το εύστοχο πέναλτι του Τιάγκο στο 78ο λεπτό.

Στην αναμέτρηση του «Στάμφορντ Μπριτζ», ο Έζε πάγωσε τις κερκίδες του γηπέδου στο 13ο λεπτό με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ. όμως τελικά το γκολ του δεν μέτρησε καθώς ο Γκουέχι έσπρωξε με αντικανονικό τρόπο τον αμυντικό της Τσέλσι που βρισκόταν δίπλα στο τοίχος, με αποτέλεσμα ο διαιτητής, μετά τη παρέμβαση του VAR, να σφυρίξει φάουλ υπέρ των «μπλε».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια ολόκληρης της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι έκαναν υπερπροσπάθεια για να βρουν κενούς χώρους στην άμυνα της Πάλας, χωρίς όμως επιτυχία. Όσες αλλαγές και αν επιχείρησε ο Ένζο Μαρέσκα δεν του χάρισαν το γκολ που έψαχνε με τόση μανία.

Βέβαια στις καθυστερήσεις ο Αντρέ Σάντος πήγε να πετύχει το χρυσό γκολ, όμως πρώτα στο 90+3′ δεν στόχευσε σωστά, με την μπάλα να περνάει άουτ μετά το σουτ που επιχείρησε, ενώ στο 90+4′ είδε τον Χέντερσον να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του, με το 0-0 να παραμένει μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού.

“Προβάρει” τους βασικούς ο Παντελίδης
Προηγούμενο άρθρο “Προβάρει” τους βασικούς ο Παντελίδης
Επόμενο άρθρο Κατατέθηκε στεφάνι στη μνήμη του Θόδωρου Πάλλα – Eνός λεπτού σιγή
Κατατέθηκε στεφάνι στη μνήμη του Θόδωρου Πάλλα – Eνός λεπτού σιγή