Θέλει να φύγει και απειλεί με αποχή από τις προπονήσεις! (vid)

Μεγαλώνει η κρίση μεταξύ του Βίκτορ Γκιόκερες και της διοίκησης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Σουηδός διεθνής φορ είναι έξαλλος με την τοποθέτηση του προέδρου της πρωταθλήτριας Πορτογαλίας, Φρεντερίκο Βαράντας πως δεν έχει δεσμευτεί πως θα συναινέσει στην πώληση του για ποσό κάτω από τη ρήτρα αποδέσμευσης, που έχει οριστεί στα 100 εκατ. ευρώ.

Η σκληρή αυτή στάση του Βαράντας προκάλεσε αρχικά την αντίδραση του ατζέντη του Γκιόκερες, Χασάν Τσεκινκάγια, ο οποίος διέψευσε τον πρόεδρο της Σπόρτινγκ, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι η Σπόρτινγκ υποσχέθηκε στον διεθνή φορ πως θα τον αφήσει να φύγει αντί 60-70 εκατ. ευρώ. Η πεισματική συμπεριφορά του Πορτογάλου παράγοντα ανάγκασε την Αρσεναλ ν’ αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του και να στρέψει την προσοχή της στον Σλοβένο φορ της Λειψίας, Μπένζαμεν Σέσκο.

Ο Γκιοκέρες όμως δεν το βάζει κάτω και επιμένει στη μεταγραφή του μ’ ένα «λογικό» ποσό, όπως σχετικά υποστηρίζει η αγγλική εφημερίδα «Daily Mail». Στο σχετικό μάλιστα ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σουηδός άσος είναι αποφασισμένος να φθάσει στα άκρα και να διεκδικήσει ακόμη και με απεργία, με αποχή δηλαδή από τις προπονήσεις, τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα!

Προφυλακιστέος ο Αζέρος που συνελήφθη στη Σούδα για κατασκοπεία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Προφυλακιστέος ο Αζέρος που συνελήφθη στη Σούδα για κατασκοπεία (vid)
Επόμενο άρθρο EuroBasket 2025: Δε θα ενισχύσει τη Γαλλία ο Γουεμπανιάμα
EuroBasket 2025: Δε θα ενισχύσει τη Γαλλία ο Γουεμπανιάμα