Το παράλογο συνεχίζεται και ο ΑΡΗΣ πρέπει να τους εκθέσει διπλά

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Super League δεν έβγαλε λευκό καπνό σε ότι έχει να κάνει με την πρόταση του ΑΡΗ για αλλαγή του φορμάτ από τη νέα σεζόν. Η αρχική θέση των κιτρινόμαυρων ήταν να αλλάξει το  1-4, 5-8 και κατά δεύτερο λόγο η προσθήκη ενός εξτρά κινήτρου χρηματικού σε ότι έχει να κάνει με την πέμπτη θέση, συν φυσικά την κατάργηση της διαίρεσης των βαθμών στον συγκεκριμένο γκρουπ που συμμετείχε η ομάδα την περσινή σεζόν.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου δεν ήταν μόνο να διατηρήσει το format, αλλά να διατηρήσει και το ΑΣΤΕΙΟ καθεστώς της διαίρεσης των βαθμών στο γκρουπ των ομάδων 5-8, μια κατάσταση για την οποία άπαντες παραδέχτηκαν την περσινή σεζόν ότι ήταν πέρα για πέρα αχρείαστη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι οι οποίοι υποστήριξαν ότι έγινε στοχευμένα για τον ΑΡΗ.

Ο ΑΡΗΣ, παρότι στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της σεζόν του έκλεψαν τον κόπο και τη διαφορά που είχε χτίσει με τους υπόλοιπους, κατάφερε και κατέκτησε άνετα την πέμπτη θέση της βαθμολογίας.

Από τη στιγμή που αποφασίστηκε να διατηρηθεί η διαίρεση των βαθμών στο group 5–8, ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος —και πρέπει— τη νέα σεζόν να εκθέσει άπαντες διπλά, δηλαδή, να περιορίσει τα δικά του λάθη, να ελπίζει σε λιγότερα… touch, ώστε να καταφέρει να μπει στην τετράδα και να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE…μπάσκετ και μεταγραφές (vid)
Προηγούμενο άρθρο NOVIBET ALLABOUTARIS TV LIVE…μπάσκετ και μεταγραφές (vid)
Επόμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη Θέρμη
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στη Θέρμη