Το “χθες” είναι η αφορμή, το “σήμερα” και το “αύριο” είναι τα κίνητρα!

Έφτασαν λοιπόν αυτές οι μέρες του χρόνου… Οι μέρες που όλοι νιώθουμε λίγο παραπάνω ΑΡΗΣ από αυτό που υπάρχει ήδη μέσα μας. Σε άλλους λιγότερο, σε άλλους περισσότερο.

Ο σύλλογος μπαίνει από σήμερα σε ένα διήμερο εορτασμών το οποίο θα κορυφωθεί αύριο στο Παλέ Ντε Σπορ. Ένα σημείο συνάντησης Αρειανών για δεκαετίες ολόκληρες και στο οποίο για ακόμη μία φορά θα ενωθεί η αγάπη χιλιάδων φίλων της ομάδας. Το κίτρινο και το μαύρο. Οι ιδέες που προσεβεύει το κλαμπ και περνούν ως κληρονομιά από γενιά σε γενιά.

Αυτές οι γενιές θα δώσουν αύριο το “παρών” στο Παλέ για όλους τους παραπάνω λόγους. Για τον ΑΡΗ…

Αυτό είναι και το μήνυμα το οποίο ο σύλλογος θέλει να περάσει μέσα από τις εκδηλώσεις αυτού του διημέρου. Τον ΑΡΗ. Το συναίσθημα. Είτε να το ενισχύσει είτε να το… ξυπνήσει, εκεί κάπου στις απογοητευμένες ή προβληματισμένες καρδιές όπου βρίσκεται χωμένο από κάποιους.

Η χρονιά φέτος δεν κυλάει όπως θα ήθελε όλος ο οργανισμός για τις δύο ναυαρχίδες του. Το ποδόσφαιρο βρίσκεται δεν έκανε ούτε φέτος την υπέρβαση και αποζητά το κάτι παραπάνω από τα κεκτημένα των τελευταίων χρόνων. Το μπάσκετ οδεύει προς την ολοκλήρωση μίας προβληματικής σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν είναι μόνο ή επιτυχίες ή η προσμονή για κάτι που μπορούν να αποτελέσουν αιτία εορτασμού. Ο ΑΡΗΣ από μόνος του φτάνει και περισσεύει. Και αυτό είναι ακόμη ένα μήνυμα που το κλαμπ θέλει να περάσει εντός… και εκτός των τειχών του.

Τα φετινά γενέθλια δεν είναι μόνο για το “χθες”… Είναι για το “σήμερα” όπως και για το “αύριο” το οποίο άπαντες προσμένουν και απαιτούν να είναι καλύτερο για τον σύλλογο.

Το πιο βασικό ζήτημα είναι η έλλειψη επιτυχιών, που έχουν δικαιίωμα να τις ζητούν και να τις απαιτούν άπαντες. Και έτσι πρέπει. Ο Αρειανός όμως είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο, αντέχοντας στα δύσκολα και ξεσπώντας στα ωραία. Αυτά περιμένει και για αυτά θα στέκεται πάντα όρθιος, όπως κάνει τόσα χρόνια που μεγαλώνει και γεννά οπαδούς δίχως τις μεγάλες στιγμές που θα ήθελαν όλοι.

Με αφορμή τα φετινά γενέθλια… στέλνουμε μηνύματα. Πρώτα στους εαυτούς μας. Να αγαπήσουμε τον ΑΡΗ λίγο παραπάνω, διαχωρίζοντας τα πρόσωπα ή τα αγωνιστικά αποτελέσματα. Και μετά, τα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ο Αρειανός είναι απογητευμένος, ναι. Σκασμένος, ξενερωμένος, με μία ατελείωτη δίψα για να ζήσει ξανά μεγάλες στιγμές. Δεν γίνεται όμως λιγότερο Αρειανός από όλα αυτά. Στέκεται όρθιος, παλεύει… και απαιτεί! Και με αφορμή τα φετινά γενέθλία, ήρθε η ώρα να απαιτήσει πολλά περισσότερα από τον εαυτό του αλλά και από εκείνους που τον έχουν αδικήσει όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Οι έξι λόγοι που οι Φινλανδοί είναι (ξανά) οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο
Προηγούμενο άρθρο Οι έξι λόγοι που οι Φινλανδοί είναι (ξανά) οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι στον κόσμο
Επόμενο άρθρο Ιταλικό χωριό προσφέρει χρηματικό… πακέτο σε όποιον μετακομίσει σε αυτό!
Ιταλικό χωριό προσφέρει χρηματικό… πακέτο σε όποιον μετακομίσει σε αυτό!