Το “μηδέν”… ξανά

Ο ΑΡΗΣ κράτησε πρωτίστως τους τρεις βαθμούς από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το παιχνίδι με τον Βόλο. Παράλληλα όμως κράτησε κι άλλα πράγματα που αφορούν την αγωνιστική συμπεριφορά του.

Το “μηδέν” στην άμνυνα ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε, παρότι η ομάδα απειλήθηκε με αποκορύφωμα την μεγάλη διπλή επέμβαση του Λόβρο Μάικιτς.

Ηταν η πρώτη φορά φέτος που ο ΑΡΗΣ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε φιλικό ή επίσημο παιχνίδι, δείγμα του προβλήματος το οποίου υπάρχει στην μεσοαμυντική λειτουργία της ομάδας.

Το ματς με τον Παναιτωλικό δεν διαφέρει αρκετά από εκείνο της πρεμιέρας. Ο ΑΡΗΣ θα αφήσει πάλι χώρους στα μετόπισθεν και θα κληθεί να τους υπερασπιστεί απέναντι σε μία ομάδα που… ζει μόνο για να αμύνεται και να βγαίνει στο επιθετικό τρανζίσιον. Οπότε είναι και ένα στοίχημα για τον ΑΡΗ να κρατήσει για δεύτερη σερί φορά το μηδέν και παράλληλα να παρουσιάσει μία καλύτερη αμυντική συμπεριφορά.

Novibet AllAboutARIS TV: Μπίλια για όλα με τον Χρύσανθο Τσαλτίδη! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Novibet AllAboutARIS TV: Μπίλια για όλα με τον Χρύσανθο Τσαλτίδη! (vid)
Επόμενο άρθρο Η εξομολόγηση της Κόνι Μεταξά για τον γάμο της
Η εξομολόγηση της Κόνι Μεταξά για τον γάμο της