Το… τέλος των Ελλήνων και η επιστροφή στους Ισπανούς

Η αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη κλείνει άλλη μία εποχή στον πάγκο του ΑΡΗ και αρκετά σύντομη.

Ο 56χρονος τεχνικός ήταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για οκτώ μήνες, περίπου, αποτελώντας μία συνέχεια του ελληνικού… δρόμου που είχε πάρει η ομάδα.

Την τελευταία διετία οι “κιτρινόμαυροι” στήριξαν τους Έλληνες προπονητές. Τερζής, Μάντζιος και αισίως Ουζουνίδης. Κάτι ασυνήθιστο για ένα κλαμπ που μέχρι πέρυσι κινούταν αποκλειστικά στο εξωτερικό για την απόκτηση ποδοσφαιριστών.

Με τον Ουζουνίδη κλείνει και το κεφάλαιο των Ελλήνων προπονητών στον ΑΡΗ… Για την ώρα τουλάχιστον. Στο μέλλον, ποτέ δεν ξέρεις. Μάλλον,όμως, η ομάδα θα κάνει καιρό να πάρει πάλι αυτό τον δρόμο. Και ο λόγος είναι η έλλειψη επιλογών στην εγχώρια αγορά.

Η ισπανική…στροφή ήταν αναμενόμενη -λόγω και Ρέγες-, με τον Άλαν Πάρντιου να είναι ο τελευταίος ξένος ο οποίος κάθισε στον πάγκο της ομάδας. Τώρα όσον αφορά τους Ισπανούς, ο ΑΡΗΣ πρέπει να γυρίσει επτά χρόνια.

Παρότι πρόκειται για μία ομάδα που… λατρεύει την ισπανική αγορά, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να είναι μόλις ο δεύτερος Ισπανός τεχνικός της εποχής Καρυπίδη μετά το 2018 και τον Πάκο Ερέρα. Ο Ισπανός είχε κάτσει μόλις λίγους μήνες και αντικαταστάθηκε από τον Σάββα Παντελίδης. Μία μοίρα την οποία σίγουρα θα εύχεται να μην έχει ο Χιμένεθ.

Μετάθεση στην άφιξη Χιμένεθ – Πότε αναμένεται Θεσσαλονίκη
Προηγούμενο άρθρο Μετάθεση στην άφιξη Χιμένεθ – Πότε αναμένεται Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθρο “Φρούριο” η Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ (vid)
“Φρούριο” η Θεσσαλονίκη λόγω ΔΕΘ (vid)