Τότεναμ: Αντίο από Σον με αποθέωση και δάκρυα (vid)

Ο Χέουνγκ Μιν Σον αποχαιρέτησε την Τότεναμ στον τελευταίο του αγώνα με την ομάδα, με δάκρυα στα μάτια.

Σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα, ο Χέουνγκ Μιν Σον αποχαιρέτησε την Τότεναμ στον τελευταίο του αγώνα με την ομάδα, με δάκρυα στα μάτια. Ο Νοτιοκορεάτης σταρ, που άφησε ανεξίτηλο το σημάδι του στην ομάδα του βόρειου Λονδίνου μετά από μια δεκαετία γεμάτη επιτυχίες, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή του.

Λίγο πριν τον αγώνα, ο Σον ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την Τότεναμ, χαρακτηρίζοντάς την ως «την πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου». Σε συνέντευξη Τύπου στη Σεούλ, ο Σον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους φιλάθλους για την αγάπη και την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήρθα στο βόρειο Λονδίνο ως παιδί, έφυγα ως άντρας».

Στον αγώνα με τη Νιούκαστλ, ο Σον ξεκίνησε βασικός και αποσύρθηκε στο 86ο λεπτό, υπό τις επευφημίες του κοινού. Καθώς έπαιρνε τη θέση του στον πάγκο, η συνειδητοποίηση του τέλους μιας εποχής τον οδήγησε σε λυγμούς, μια εικόνα που αποτυπώνει το βαθύ συναισθηματικό δέσιμο του παίκτη με την ομάδα και τους φιλάθλους της.

Ο Σον θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS, φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες.

Πηγή: sportal.gr

Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση σε συναυλία των Oasis
Προηγούμενο άρθρο Τραγωδία στο Γουέμπλεϊ: Νεκρός άνδρας μετά από πτώση σε συναυλία των Oasis
Επόμενο άρθρο Κώς: Έγκυος αναγκάζεται να ταξιδεύει στην Κάλυμνο για εξετάσεις (vid)
Κώς: Έγκυος αναγκάζεται να ταξιδεύει στην Κάλυμνο για εξετάσεις (vid)