Βαθμολογία UEFA: Αύξησε τη διαφορά της η Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός άγγιξε μία σπουδαία νίκη ενάντια στην Αϊντχόφεν αλλά είδε τους Ολλανδούς να ισοφαρίζουν στο φινάλε και να τον περιορίζουν στον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τον τρόπο αυτόν, η Ελλάδα έβαλε 200 βαθμούς στο σακούλι αντί 400 που θα έπαιρνε σε περίπτωση επικράτησης των Πειραιωτών, αυξάνοντας πάντως τη διαφορά της από την Πολωνία. Στα θετικά, η ήττα της Μπόντο/Γκλιμτ από τη Μονακό, με τη Νορβηγία να μην παίρνει βαθμό και να παραμένει μακριά από τη χώρα μας.

Σημειώνεται πως την Πέμπτη (06/11) αγωνίζονται οι ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τέσσερις πολωνικές ομάδες και μία νορβηγική.

Όσον αφορά σε όσα γίνονται… από πάνω, η διαφορά από τη δέκατη Τσεχία έπεσε σε κάτι λιγότερο από τους 3.000 πόντους, μετά την ήττα της Σλάβια Πράγας ενάντια στην Άρσεναλ.

Πηγή: sport-fm.gr

Άντεξε στο Τορίνο η Σπόρτινγκ (vid)
Προηγούμενο άρθρο Άντεξε στο Τορίνο η Σπόρτινγκ (vid)
Επόμενο άρθρο Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)