ΑΡΗΣ… σε κρίση και μάλιστα μεγάλη μετά το βράδυ της Κυριακής και τη νέα ήττα που γνώρισε, αυτή τη φορά από τον ΟΦΗ.
Ενα αποτέλεσμα που συνδυάστηκε με μία κάκιστη εμφάνιση και τη γνωστή προβληματική νοοτροπία αρκετών ποδοσφαιριστών, που έρχονται να προστεθούν σε μία λίστα αντίστοιχων ημερών που δυστυχώς μεγαλώνει.
Οι παίκτες φυσιολογικά… τα άκουσα τόσο στη διάρκεια του αγώνα, όσο και στο τέλος του, παραμένοντας στο επίκεντρο αυτού του… κυκλώνα όπου σε μεγάλο βαθμό οι ίδιοι έβαλαν τον ΑΡΗ με τις εμφανίσεις τους το τελευταίο δίμηνο.
Οι ευθύνες των παικτών παραμένουν οι μεγαλύτερες και είναι οι πρώτοι που καλούνται να το αλλάξουν… Δηλαδήν τίποτε διαφορετικό σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε το προηγούμενο διάστημα, με τη διαφορά ότι πλέον τα δεδομένα είναι ακόμα πιο δύσκολα όσον αφορά τον στόχο της 4άδας.
Τα ντέρμπι που ακολουθούν με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι ίσως οι τελευταίες ευκαιρίες των παικτών να δείξουν σφυγμό, όπως έκαναν δηλαδή και στον 1ο γύρο. Μπορεί βέβαια εδώ που έφτασε ο ΑΡΗΣ να μην είναι αρκετό, αλλά είναι υποχρεωμένοι να παρουσιαστούν διαφορετικοί πρωτίστως πνευματικά και μετά ποδοσφαιρικά.