Ελπίδες για Λόπεθ, προλαβαίνει τον Απόλλωνα

Ευχάριστα ήταν τα νέα που ήρθαν από τη σημερινή (13/1) προπόνηση του ΑΡΗ, καθώς ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Κριστιάν Λόπεθ να βγάζει μέρος της προπόνησης και να είναι πλέον υποψήφιος για αποστολή. Αντίθετα, οριστικά νοκ άουτ τέθηκε ο Χουάν Ιτούρμπε.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης (15/01, 19:30), στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του αγώνα του Σαββάτου στο «Γ. Καμάρας» (η αποστολή θα πετάξει αύριο το απόγευμα για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, rondo game, ασκήσεις επιθετικής ανάπτυξης και στατικές φάσεις) με τον Χουάν Ιτούρμπε να κάνει θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κριστιάν Λόπεθ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Πηγή φωτογραφίας: ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Πόλο Ανδρών: Το πρόγραμμα του ΑΡΗ και οι διαιτητές ενόψει Ολυμπιακού
Προηγούμενο άρθρο Πόλο Ανδρών: Το πρόγραμμα του ΑΡΗ και οι διαιτητές ενόψει Ολυμπιακού
Επόμενο άρθρο Πόλο Εφήβων: Οι όμιλοι της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος
Πόλο Εφήβων: Οι όμιλοι της Γ’ Φάσης του πρωταθλήματος

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News