Εργομετρικά και υπογραφές για Ρόουζ

Στη διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί το τυπικό σκέλος της απόκτησης του Λίντσεϊ Ρόουζ από τον ΑΡΗ.

Ο Γάλλος βρίσκεται από χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη και σήμερα θα περάσει από τα απαραίτητα εργομετρικά πριν μεταβεί στα γραφεία της ομάδας για τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Εφόσον όλα πάνε καλά ο 32χρονος στόπερ θα μπει τις επόμενες μέρες στις προπονήσεις και θα τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, αφού πρώτα υπάρξει μία αξιολόγηση της αγωνιστικής του κατάστασης. Σύμμαχος σε αυτό είναι τα περίπου 900 λεπτά που έχει φέτος με την πρώτη ομάδα της Λέγκιας, κυρίως τη 2η αλλά και την Εθνική της χώρας του.

Ο ίδιος δήλωσε και χθες έτοιμος για να βοηθήσει άμεσα εν όψει του δύσκολου Γενάρη που έχει μπροστά του ο ΑΡΗΣ. Κάτι που ο Μάντζιος έχει ανάγκη καθώς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον Φραν Βέλεθ ως τα τέλη του επόμενου μήνα.

Τολιόπουλος: “Θετικό πρόσημο στο 2023, ο κόσμος είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά” (vid)
Προηγούμενο άρθρο Τολιόπουλος: “Θετικό πρόσημο στο 2023, ο κόσμος είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά” (vid)
Επόμενο άρθρο Αστυνομικός μαχαιρώθηκε και έπεσε νεκρός σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη (vid)
Αστυνομικός μαχαιρώθηκε και έπεσε νεκρός σε μπαρ στη Θεσσαλονίκη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News