Μια… ιδιαίτερα γεμάτη εβδομάδα ξεκινάει σήμερα για τους “Κιτρινόμαυρους”, που δε θυμίζει τόσο πολύ καλοκαίρι.
Αφίξεις ποδοσφαιριστών, επικύρωση συμφωνιών, ανακοινώσεις, ταξίδι στο Ισραήλ και κλήρωση για το Europa Conference League.
Σήμερα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Ρόναλντ Ματαρίτα και αύριο ο Βαλεντίνο Φατόρε. Παράλληλα, σήμερα θα περάσει από απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ο Ντομαγκόι Πάβισιτς.
Θα ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις τα τελευταία 24ωρα προκειμένου να επικυρωθούν οι συμφωνίες. Στη συνέχεια, τη Τετάρτη (21/6)η ομάδα ταξιδεύει με προορισμό το Ισραήλ, όπου το ίδιο βράδυ θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα.
Την ίδια μέρα θα μάθει και τον πρώτο αντίπαλο της στο Europa Conference League, προκειμένου να αρχίσει ο σχεδιασμός για τον πρώτο επίσημο αντίπαλο της σεζόν.
Τέλος, το Σάββατο (24/6) οι “Κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν εκ νέου την ομάδα από το Ισραήλ.
Φωτογραφία: Motion Team