Ιμπραΐμοβιτς: “Θα σταματήσω όταν δω κάποιον καλύτερο από εμένα”

Ανεξάντλητος όσον αφορά τις επικές ατάκες του είναι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς! Ο Σουηδός σταρ της Μίλαν παραχώρησε συνέντευξη, αυτή τη φορά στην ιστοσελίδα της UEFA, και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το μέλλον και πώς το σκέφτεται ο ίδιος.

«Δεν έχει γραφτεί ακόμα το μέλλον μου, δεν κάνω σχέδια. Θα δούμε τι θα γίνει. Δεν θέλω να σταματήσω το ποδόσφαιρο και μετά να το μετανιώνω γιατί θα μπορούσα να έχω συνεχίσει και δεν το έκανα», ανέφερε αρχικά ο 41χρονος στράικερ.

«Θέλω να συνεχίσω να παίζω όσο αντέχω. Δεν έχω δει κάποιον καλύτερο από εμένα, οπότε ακόμα είμαι στο γήπεδο. Θα το καταλάβω όταν έρθει η μέρα που θα πρέπει να πω το “τέλος” και δεν θα έχω την αδρεναλίνη πλέον», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, ο «Ίμπρα» τόνισε: «Οτιδήποτε κι αν έρχεται στη ζωή μου, χρήματα, φήμη, δόξα, οτιδήποτε, θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος. Δεν θα αλλάξω τώρα για κανέναν. Δεν γεννήθηκα για να κάνω προσπάθεια ν’ αρέσω σε όλους».

Πηγή: sport-fm.gr
Ψωμιάδης: “Έφτασα τρεις φορές κοντά στον θάνατο, το 2021” (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ψωμιάδης: “Έφτασα τρεις φορές κοντά στον θάνατο, το 2021” (vid)
Επόμενο άρθρο Λαπόρτα: “Δεν μας έχει πει ο Ντεμπελέ ότι θέλει να μείνει”
Λαπόρτα: “Δεν μας έχει πει ο Ντεμπελέ ότι θέλει να μείνει”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News