Κιτρινόμαυρο επιθετικό δίδυμο σε τουρκική ομάδα

Ένα επιθετικό δίδυμο με έντονο Κιτρινόμαυρο χρώμα θα έχει τη νέα σεζόν η Μπαντίρμασπορ. Η τουρκική ομάδα, που τερμάτισε 10η στο πρωτάθλημα, ανακοίνωσε την απόκτηση του Ραούλ Μπομπαντίγια.

Ο Παραγουανός επιθετικός, που «πάτησε» πλέον τα 35, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, προέρχεται από μία καλή σεζόν στη β’ κατηγορία της Ελβετίας, με τη φανέλα της Σαφχάουζεν, όπου πέτυχε 13 γκολ και έδωσε 3 ασίστ σε 29 ματς.

Στην ίδια ομάδα, στην Μπαντίρμασπορ, ανήκει από πέρσι το καλοκαίρι κι ένας ακόμη πρώην επιθετικός του ΑΡΗ, ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος πάντως το τελευταίο εξάμηνο αποκτήθηκε με δανεισμό από τον Ιωνικό.

Φωτορεπορτάζ: Motionteam.gr.

Θεσσαλονίκη: Τουρίστες… την έπεσαν για ηλιοθεραπεία στην παραλία (vid)
Προηγούμενο άρθρο Θεσσαλονίκη: Τουρίστες… την έπεσαν για ηλιοθεραπεία στην παραλία (vid)
Επόμενο άρθρο Στις 14 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ
Στις 14 Ιουνίου η τακτική γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. ΑΡΗΣ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News