Κλοπ: “Δεν είχαμε την ομάδα για να πάρουμε όλα τα τρόπαια”

Η Λίβερπουλ θα αναμετρηθεί με τη Τσέλσι το Σάββατο (14/05) με τον τεχνικό των reds, Γιούργκεν Κλοπ να μιλάει στην συνέντευξη Τύπου.

Ο 54χρονος Γερμανός ανέφερε πως η ομάδα του τα προηγούμενα χρόνια δεν μπορούσε να διεκδικήσει κάποιο τρόπαιο, ενώ δε δίστασε να σχολιάσει και το νέο σχεδιασμό του Champions League.

«Πάντα δίναμε τα πάντα για να φτάσουμε στον τελικό Κυπέλλου, απλά δεν τα καταφέρναμε. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όταν ξεκινάς ένα ταξίδι είναι πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Δεν είχαμε την ομάδα για να πάμε για όλα τα τρόπαια.

Δεν ήταν ποτέ ότι δεν θέλαμε να πάμε στον τελικό, απλά δεν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε. Επίσης, δεν νομίζω ότι ήμασταν ιδιαίτερα τυχεροί με τις κληρώσεις μας, είχαμε πολύ δύσκολες κληρώσεις», ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχολιάζοντας τις αλλαγές της UEFA:

«Τα περισσότερα παιχνίδια είναι πάντα μία κακή ιδέα. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτό. Προφανώς κανείς δεν ενδιαφέρεται, οπότε δεν πειράζει.

Θα προτιμούσα η UEFA να έπαιρνε περισσότερα χρήματα από τον τελικό του Champions League, ώστε να διώξει το Nations League. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη».

Ο Μουρίνιο τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρόμα (vid)
Προηγούμενο άρθρο Ο Μουρίνιο τραυματίστηκε στην προπόνηση της Ρόμα (vid)
Επόμενο άρθρο Διέρρευσαν τα σχέδια της Samsung για τα Galaxy Z Flip4 και Fold4 (vid)
Διέρρευσαν τα σχέδια της Samsung για τα Galaxy Z Flip4 και Fold4 (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News