Λαμία: Πήρε τον Σιμόνι για την επίθεση

Μια ακόμη μεταγραφή, τη δεύτερη την Πέμπτη (4/7) έκανε η Λαμία η οποία προχώρησε και στην απόκτηση του Άλμπερτ Σιμόνι, του πρώτου σκόρερ στο βόρειο όμιλο της Super League 2, για την ενίσχυση στην επίθεση της.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο (05.11.1996) επιθετικό, Άλμπερτ Σιμόνι, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε την φανέλα του Μακεδονικού με τον οποίο αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον βόρειο όμιλο της Super League 2, σημειώνοντας 15 γκολ σε 29 συμμετοχές πραγματοποιώντας την κορυφαία σεζόν της καριέρας του.

Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν σε Τηλυκράτη Λευκάδας, Βέροια, Άρη Παλαιοχωρίου και Νέα Καλλικράτεια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”!

Σχολεία: Ανακοινώθηκαν 10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες
Προηγούμενο άρθρο Σχολεία: Ανακοινώθηκαν 10.000 νέοι μόνιμοι διορισμοί σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες
Επόμενο άρθρο Ελλάδα – Αίγυπτος: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε Sold Out στο ΣΕΦ
Ελλάδα – Αίγυπτος: Η ΕΟΚ ανακοίνωσε Sold Out στο ΣΕΦ

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News