Ο Ηρακλής ετοιμάζεται για… τέταρτο προπονητή – Σε συζητήσεις με Δερμιτζάκη

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Παύλο Δερμιτζάκη βρίσκεται η διοίκηση του Ηρακλή!

Ο Έλληνας τεχνικός είχε απασχολήσει ζεστά και στις αρχές Οκτωβρίου τον Ηρακλή ωστόσο, τότε δεν τελεσφόρησε το «φλερτ» των δυο πλευρών, με τον Θανάση Στάικο να αναλαμβάνει τους «κυανόλευκους» μετά τον «χωρισμό» με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο και εν συνεχεία τους Ιεροκλή Στολτίδη και Λευτέρη Βελέντζα να αναλαμβάνουν για τα δυο τελευταία παιχνίδια.

Όλα δείχνουν ότι μέσα στη μέρα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα υπάρξει το οριστικό deal του Δερμιτζάκη με τη διοίκηση του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, για να υπάρξουν ανακοινώσεις, μετά την αναζωπύρωση του ενδιαφέροντος τις τελευταίες ώρες, ενώ γρίφο αποτελεί και το τι μέλλει γενέσθαι με Στολτίδη και Βελέντζα.

Πηγή: monobala.gr

Αμαλιάδα: Δόθηκε σήμα από τις αρχές να μη φύγει από τη χώρα η Ειρήνη (vid)
Προηγούμενο άρθρο Αμαλιάδα: Δόθηκε σήμα από τις αρχές να μη φύγει από τη χώρα η Ειρήνη (vid)
Επόμενο άρθρο ΔΕΑΒ: Μια αγωνιστική στην ΚΑΕ ΑΕΚ για τα καπνογόνα και νέα κλήση για τα επεισόδια εντός γηπέδου
ΔΕΑΒ: Μια αγωνιστική στην ΚΑΕ ΑΕΚ για τα καπνογόνα και νέα κλήση για τα επεισόδια εντός γηπέδου

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News