Ο Μάντζιος… τσεκάρει Ματέο και Σούντγκρεν

Ο ΑΡΗΣ επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις και ο Άκης Μάντζιος περιμένει τα νεότερα όσον αφορά την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική και σήμερα ο προπονητής του ΑΡΗ περιμένει τόσο τα αποτελέσματα των εξετάσεων όσο και να δει τον παίκτη από κοντά.

Σε κάθε περίπτωση ο 24χρονος άσσος θα μπει συντηρητικά σήμερα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα φανεί η ετοιμότητά του για τον δεύτερο αγώνα με την Αστάνα.

Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός θα περιμένει να τσεκάρει την κατάσταση και του Ντάνιελ Σούντγκρεν (ίωση), ο οποίος αποδείχθηκε σημαντική απουσία την περασμένη Πέμπτη.

Καταδίκη των τουρκικών ενεργειών στα Βαρώσια από τον ΟΗΕ! (vid)
Προηγούμενο άρθρο Καταδίκη των τουρκικών ενεργειών στα Βαρώσια από τον ΟΗΕ! (vid)
Επόμενο άρθρο Οι Έλληνες… επέβαλλαν το φρέντο εσπρέσσο στην καρδιά της Ευρώπης! (vid)
Οι Έλληνες… επέβαλλαν το φρέντο εσπρέσσο στην καρδιά της Ευρώπης! (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News