Πέτερ Σμάιχελ: «Ήταν γελοία η απόφαση της UEFA»

Την έντονη αντίθεση του, για την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία έπειτα από το περιστατικό που συνέβη με τον Κρίστιαν Έρικσεν εξέφρασε με δηλώσεις που έκανε ο πατέρας του Κάσπερ Σμάιχελ Πέτερ.

Να καταδικάσει την απόφαση της UEFA, να συνεχιστεί ο αγώνας της Δανίας με την Φινλανδία, έπειτα από την κατάρρευση του Κρίστιαν Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο ή να γίνει το ματς σήμερα (13/6) το μεσημέρι έσπευσε ο Πέτερ Σμάιχελ.

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πατέρας του διεθνούς τερματοφύλακα της Εθνικής Δανίας Κάσπερ Σμάιχελ, σε δηλώσεις που έκανε ανέφερε τα εξής:«Θέλω να καταγράψεις ότι ήταν γελοία η απόφαση της UEFA να οδηγηθεί σε μία τέτοια λύση».

Στην συνέχεια των λεγομένων του, ο ίδιος πρόσθεσε: «Συνέβη κάτι φοβερό και η UEFA έδωσε στους παίκτες την επιλογή να συνεχίσουν ή να παίξουν στις 12 σήμερα το μεσημέρι. Τι είδους επιλογή είναι αυτή;

Επομένως έπρεπε να επιστρέψει η αποστολή της Δανίας να επιστρέψει στο ξενοδοχείο, να μην μπορούν να κοιμηθούν οι παίκτες επειδή έχουν στιγματιστεί από το συγκεκριμένο συμβάν ή να φύγεις από τις 8 από το ξενοδοχείο για το υπόλοιπο του αγώνα.

Με κορωνοϊό ο Κανσέλο, στη θέση του ο Νταλότ
Προηγούμενο άρθρο Με κορωνοϊό ο Κανσέλο, στη θέση του ο Νταλότ
Επόμενο άρθρο Η φανέλα του Αυτοκράτορα σε κάθε σπίτι, σε κάθε ηλικία! (pic)
Η φανέλα του Αυτοκράτορα σε κάθε σπίτι, σε κάθε ηλικία! (pic)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News