Περιμένει Κουέστα, ποιοί οι σίγουροι απόντες

Έξι μέρες πλέον για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς στον ΑΡΗ, ξεκινώντας από σήμερα την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (18/08).

Ο Άκης Μάντζιος αρχίζει να καταστρώνει από σήμερα τα πλάνα του για το Περιστέρι και περιμένει επιστροφές, για ένα ματς στο οποίο θα υπάρχουν και δεδομένες απουσίες.

Αρχικά ο έμπειρος τεχνικός αναμένει την επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα στις προπονήσεις. Ο αρχηγός του ΑΡΗ αισθάνεται καλύτερα τον ώμο του, έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ματς της 1ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς προπονήσεων αναμένεται να μπει άμεσα και ο Βλάντιμιρ Νταρίντα μετά το πρόβλημα στον αστράγαλό του, το οποίο τον κράτησε εκτός για κάτι παραπάνω από τρεις εβδομάδες. Ο Τσέχος φυσικά δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας, όπως και ο Ζουλ, με στόχο πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος και να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Τέλος, ο Πιόνε Σίστο αναμένεται να είναι ο μόνος που θα παραμείνει στο ιατρικό δελτίο. Ο Δανός δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στη γάμπα και έτσι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα προλάβει τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος… και διορθώσεων από σήμερα!
Προηγούμενο άρθρο Σε ρυθμούς πρωταθλήματος… και διορθώσεων από σήμερα!
Επόμενο άρθρο Στις φλόγες όλο το βράδυ η Αττική, συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)
Στις φλόγες όλο το βράδυ η Αττική, συναγερμός στο Μέγαρο Μαξίμου (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News