Προσφυγή ΟΦΗ στο CAS κατά της ΕΠΟ

Στο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης (CAS) προσέφυγε ο ΟΦΗ κατά της ΕΠΟ.

Πρόκειται για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ομοσπονδίας που δικαίωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Χρ. Μπούρμπο, αναγνωρίζοντας την “αθλητική διαδοχή” και επιδικάζοντας το 50% των χρημάτων που διεκδικούσε (ο Μπούρμπος), βάσει του συμβολαίου που είχε με την παλαιά ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ στρέφεται κατά της ΕΠΟ επειδή η απόφαση εκδόθηκε από δικό της όργανο (Διαιτητικό Δικαστήριο).

Στην ακροαματική διαδικασία, επομένως, η ΕΠΟ θα πρέπει να υπερασπιστεί την απόφαση του δικαστηρίου της, ενώ ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να την καταρρίψει.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση ο ΟΦΗ έχει προσφύγει και στα πολιτικά δικαστήρια ώστε να ακυρώσει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ενώ η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ζητήσει από την ΕΠΟ και τη Super League να επιβληθούν κυρώσεις στον ΟΦΗ για παραβίαση της διάταξης του ΚΑΠ περί προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια.

Επίσης ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή έχει δηλώσει ότι ο ΟΦΗ δεν θα πρέπει να πάρει αδειοδότηση από την ΕΠΟ εφόσον δεν έχει εξοφλήσει ή διακανονίσει την οφειλή προς τον Μπούρμπο.

Πηγή: monobala.gr

Αμμοθύελλα… έπνιξε πόλη στο Νέο Μεξικό (vid)
Προηγούμενο άρθρο Αμμοθύελλα… έπνιξε πόλη στο Νέο Μεξικό (vid)
Επόμενο άρθρο Πήρε πτυχίο χωρίς να ξέρει γραφή, ανάγνωση… και μήνυσε τη σχολή!
Πήρε πτυχίο χωρίς να ξέρει γραφή, ανάγνωση… και μήνυσε τη σχολή!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News