Η διακοπή του πρωταθλήματος ήταν κάπως… ανάμεικτη για τον ΑΡΗ, με σημαντικές επιστροφές αλλά και προβλήματα που κλήθηκε να διαχειριστεί ο Άκης Μάντζιος εν όψει Βόλου.
Φαμπιάνο και Κουάισον είναι οι δύο μεγάλες απουσίες από την αποψινή αναμέτρηση, για την οποία βέβαια υπάρχουν και ευχάριστα τα οποία αφορούν τα μετόπισθεν.
Κουέστα, Μάγιο και Βέλεθ είναι η τριάδα των επιστροφών που αλλάζει το προφίλ της άμυνας. Ο έμπειρος κίπερ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, με τους άλλους δύο Ισπανούς να πλαισιώνουν τους Μπράμπετς και Χουάνκαρ στην αμυντική τετράδα.
Η τριάδα Μόντσου-Σιφουέντες-Γκαρθία… δεν κουνιέται ούτε αυτή τη φορά από τον χώρο του κέντρου, όπως και ο Μορόν που μένει σταθερός στην κορυφή της επίθεσης.
Τα εξτρέμ ήταν ίσως αυτά που απασχόλησαν τον Μάντζιο περισσότερο αυτή την εβδομάδα και κυρίως ο παίκτης που θα πλαισιώσει τον Πιόνε Σίστο. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Κλέιτον Ντιαντί, ο οποίος ετοιμάζεται να πάρει ξανά φανέλα βασικού μετά το ματς του Αγρινίου όπου χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή.