Τρελή αποζημίωση στον Ποτσετίνο για να φύγει

Με 15 εκατομμύρια ευρώ θα πρέπει να αποζημιώσει η Παρί Σεν Ζερμέν τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στην περίπτωση που αποφασίσει να λύσει τη συνεργασία της με τον Αργεντινό προπονητή.

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στο γαλλικό πρωτάθλημα με μεικτές μηνιαίες αποδοχές 1,1 εκατ. ευρώ, ενώ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους.

Το “αγκάθι” στην περίπτωση του είναι ο όρος που υπάρχει στο συμβόλαιο για την αποδέσμευση του. Ο Αργεντινός και ο μάνατζερ του είχαν φροντίσει να εξασφαλιστούν οικονομικά, καθώς στο ενδεχόμενο απόλυσης η αποζημίωση φτάνει τα 15 εκ. ευρώ.

Πάντως οι Γάλλοι φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Ποτσετίνο με… κάθε κόστος, ενώ ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι – σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο – το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Παρί Σεν Ζερμέν

UEFA και Europol κατά της διαφθοράς
Προηγούμενο άρθρο UEFA και Europol κατά της διαφθοράς
Επόμενο άρθρο Η Ρωσία «απειλεί» τη Μεγάλη Βρετανία!
Η Ρωσία «απειλεί» τη Μεγάλη Βρετανία!

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News