“Χάλασε” του Αρίμπας, δεν δέχθηκε τον… εκβιασμό ο ΑΡΗΣ!

Σε άλλη θα πρέπει να στραφεί πάλι ο ΑΡΗΣ για το κέντρο της άμυνας του, καθώς εν τέλει δεν προχώρησε εκείνη του Αλεχάντρο Αρίμπας.

Η μεταγραφή “χάλασε” με υπαιτιότητα της πλευράς του Ισπανού. Ο ΑΡΗΣ είχε συμφωνήσει σε χρήματα και διάρκεια συμβολαίου με τον παίκτη, αλλά αυτός την τελευταία στιγμή έθεσε κάποιους επιμέρους όρους και ήθελε να τους βάλει… με το ζόρι μέσα στο συμβόλαιο, όπως σημειώθηκε μέσα από το AllAboutARIS και σε προηγούμενο ρεπορτάζ.

Ο ΑΡΗΣ δεν δέχθηκε καθώς έκρινε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Αρίμπας και γενικά η φιλοσοφία του δεν είναι τα… χατίρια σε μάνατζερ ή παίκτες, τα οποία μπορεί να αποτελέσουν ρίσκο για την οικονομική ισορροπία της ομάδας. Έτσι, με προσωπική απόφαση του Θεόδωρου Καρυπίδη δεν συνεχίστηκαν οι διαπραγματεύσεις.

Το αποτέλεσμα είναι οι “κιτρινόμαυροι” να “βγαίνουν” πάλι στην αγορά για να βρουν τον παίκτη με τον οποίο θα συμπληρωθεί η τετράδα των στόπερ.

Λιγκ Καπ Σκωτίας: Οπαδοί… μπουκάρουν εν ώρα αγώνα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν (vid)
Προηγούμενο άρθρο Λιγκ Καπ Σκωτίας: Οπαδοί… μπουκάρουν εν ώρα αγώνα στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν (vid)
Επόμενο άρθρο LIVE η παρουσίαση του Καστρίτη (vid)
LIVE η παρουσίαση του Καστρίτη (vid)

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News