Χάνει και τον Μάνου

Οι απουσίες είναι προφανώς μία κατάσταση την οποία ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα πρέπει να συνηθίσει για τα επόμενα παιχνίδια.

Πέραν της κόκκινης που δέχθηκε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ και χάνει την Τρίπολη, πρόβλημα υπάρχει και με τον Μάνου Γκαρθία.

Ο Ισπανός άσσος συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και έτσι ο Ουζουνίδης θα πρέπει να τον δηλώσει σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια.

Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είναι τα ματς από τα οποία θα κληθεί να επιλέξει ο 56χρονος τεχνικός, με τα δύο επόμενα να αποτελούν και τα φαβορί για να τον δηλώσει.

Μάλιστα, για τον Γκαρθία είναι η δεύτερη φορά που κιτρινίζεται φέτος κόντρα στον Πανσερραϊκό, έχοντας και μία κάρτα στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Σουλεϊμάνοφ… με το νέο έτος
Προηγούμενο άρθρο Σουλεϊμάνοφ… με το νέο έτος
Επόμενο άρθρο Σαμόρα: “Το χρειαζόμουν – Ελπίζω να με εμπιστευτεί ο νέος προπονητής”
Σαμόρα: “Το χρειαζόμουν – Ελπίζω να με εμπιστευτεί ο νέος προπονητής”

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News