Χαμός στα αποδυτήρια της Παρί μετά την ήττα από την Μονακό

Δύσκολα είναι τα πράγματα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που παραπαίει αγωνιστικά, γνωρίζοντας μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τη Μονακό για το γαλλικό πρωτάθλημα. Οι Παριζιάνοι έχουν κερδίσει πέντε από τα δέκα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η «Equipe», μετά το τέλος της χθεσινοβραδινής αναμέτρησης υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια της ομάδας, με πρωταγωνιστές τους Νεϊμάρ, Μαρκίνιος και Λουίς Κάμπος.

Ο σύμβουλος του γαλλικού συλλόγου άσκησε δριμεία κριτικής στην ομάδα, κάνοντας λόγο για έλλειψη επιθετικότητας, ενώ είχε προηγηθεί και ένα ανάλογο περιστατικό στην ανάπαυλα του ματς. Η κουβέντα ξέφυγε, σε τέτοιο βαθμό, που κάποιοι υποστηρίζουν πως έγινε χαμός και ορισμένα μέλη του προπονητικού επιτελείου έμειναν έκπληκτοι από την έκβαση της υπόθεσης.

Σεισμός στην Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της EMAK για τον εντοπισμό της 24χρονης αθλήτριας (vid)
Προηγούμενο άρθρο Σεισμός στην Τουρκία: Άκαρπες οι έρευνες της EMAK για τον εντοπισμό της 24χρονης αθλήτριας (vid)
Επόμενο άρθρο Μετά την Χατάισπορ, αποχώρησε και η Γκαζιαντέπ από το πρωτάθλημα Τουρκίας
Μετά την Χατάισπορ, αποχώρησε και η Γκαζιαντέπ από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News