Άλλαξαν οι αποδόσεις μετά την κλήρωση των Playoffs!

από AllAboutARIS

Το πρωτάθλημα της Super League μπαίνει στην πιο «καυτή» φάση του, αυτή των Playoffs, μέσω των οποίων θα αναδειχθεί η πρωταθλήτρια ομάδα του 2023!

Έπειτα από μια άκρως συναρπαστική κούρσα 26 αγωνιστικών στην κανονική περίοδο, ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος κορυφώνεται με τα Playoffs.

Ένα μίνι πρωτάθλημα 10 αγωνιστικών που θα κρίνει την τελική έκβαση του θρίλερ της κορυφής, με 4 ομάδες να κυνηγούν τον πολυπόθητο τίτλο, με πολύ μικρές διαφορές!

Ο Παναθηναϊκός που οδηγούσε σταθερά την κούρσα στο μεγαλύτερο μέρος της, τερμάτισε 1ος στην τελευταία «στροφή» (61 βαθμοί) χάρη στη νίκη του στο Περιστέρι, σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό. Σε απόδοση 2.75 η κατάκτηση του τίτλου από τους «πράσινους».

Η «Ένωση» που υποδέχεται το «τριφύλλι» στην πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος στη Νέα Φιλαδέλφεια, τερμάτισε 2η (59 βαθμοί) και θέλει άμεσα να επανέλθει στην κορυφή. Η ΑΕΚ πρωταθλήτρια προσφέρεται σε απόδοση 2.50.

Ο Ολυμπιακός (56 βαθμοί) με το μεγάλο «διπλό» στην «Αγιά Σοφιά», το πρώτο φετινό «τρίποντο» σε ντέρμπι, παραμένει στο «κόλπο» και με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία μπαίνει στα Playoffs, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα εκτός έδρας τον Βόλο. Σε απόδοση 3.75 να διατηρήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τον τίτλο.

Λίγο πιο πίσω ακολουθεί ο 4ος ΠΑΟΚ (54 βαθμοί) που έχει πρεμιέρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη και φιλοδοξεί να μείνει κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δίνει απόδοση 8.00 για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Εκτός του «καρέ» που θα διεκδικήσει ως το τέλος την κούπα, υπάρχει ο 5ος Άρης (40 βαθμοί) και ο 6ος Βόλος (39 βαθμοί) που διεκδικούν την 5η προνομιούχο θέση, που δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. 

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combo bets, στοιχήματα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

 

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X